Bel ons voor advies op tel: 023-2052624 of mail naar info@scratchfree.nl

Retourneren

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Je kunt gebruikmaken van het herroepingsrecht door de volgende stappen te volgen.
– Je kunt een mail sturen naar: support@scratchfree.nl. Wij vragen je om hierbij jouw naam, ordernummer en gewenste oplossing te vermelden.
– Na het aanmelden van je retour ontvang je per e-mail een retournummer.
– Wij vragen jou om het product weer in het kartonnen doosje waarin je telefoon is geleverd te pakken. Als je deze niet meer hebt, kan je de telefoon ook in een andere doos verpakken. Graag wel schoon en in originele staat. Wij vragen je om bij het pakket het retournummer dat je hebt ontvangen duidelijk te vermelden.
– Je kunt je telefoon vervolgens sturen naar: Scratchfree BV, Trompstraat 22, 1971 AG IJmuiden.
– Bij het afgeefpunt ontvang je een track & trace code waarmee je je geretourneerde telefoon kunt volgen. Dit is ook je verzendbewijs. Wij raden je aan om je verzendbewijs goed te bewaren tot je bericht van ons krijgt dat we jouw retour hebben ontvangen.
– Zodra we je pakketje hebben ontvangen, krijg je van ons een ontvangstbericht.

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief standaard leveringskosten voor de heenzending, onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van jouw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen jou voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.

Ons retouradres
Scratchfree BV,
Trompstraat 22,
1971 AG IJmuiden

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

NU TIJDELIJK GRATIS

  • Screenprotector

  • Silicone hoesje

  • Extra Lightning Cable
    *Ter waarde van €39,95

t

WAAROM SCRATCHFREE

STANDAARD ACCESSOIRES

  • USB Adapter

  • Lightning Cable

  • In-ear Oordopjes

  • Simkaart Removal Tool

BEL MIJ TERUG

Hulp nodig of vragen?